eurázsiai juhászkutya

nomadizmus kutatásának legutóbbi szintézisében: 1. a gazdasági életben az állattartás dominál; 2. extenzív, rideg állattartás jellemzi; 3. az állattartó ...

A katalini korszak jellegzetes figurájává vált az ún. ... A Moszkvában eltöltött négy év az olvasásnak, a nyugat-európai irodalom intenzív ta-.

Perzsa-öböl és Arab-tenger. 1b. 2a 2c. Phalacrocorax capensis. - Dél-Afrika partvidéke. 2a 2c. ARDEIDAE. Egretta ardesiaca. - Szaharától délre lévő Afrika.

Soha ne döntsünk spontán módon a kutyavásárlás mellett, mindig gondoljuk át alaposan az új helyzetet. 20. Végre otthon — előzetes megfontolások ...

Német juhászkutya. Származási hely Németország. Eredeti feladata. Alapvetően juhászkutya, de intelligenciájának köszönhetően sok más feladatra is alkalmas.

A SVÁJCI FEHÉR JUHÁSZKUTYA. A fajta leírása, története. A Berger Blanc Suisse (BBS) 2003. január elseje óta provizórikusan elismert fajta az FCI-n, mint.

1941: abruzzói juhászkutya (UjId.Lex.). Ne- vében a földrajzi jelző az olaszországi Abruzzo tartományból való származására utal. eredeti neve az ol. pastore ...

A „modern” típusú német juhászkutya min- tapéldánya a „Komisszár Rex” megjelené- sű kutya lett. A telt kontrasztos színezet,.

1 мар. 1992 г. ... cocker spaniel, amerikai cocker spaniel). Ugyanígy rendjén való az is, ... Kiállítási tudnivalók /De Pott György. II/4. 13.

Nincs az Egyesületnek legitim csúcsszervezet létrehozásának 1996 küszöbén ... A kiskutya nevelését az anyja kezdte, a tenyésztő folytatta, s az Ön feladata.

vá válik, hogy az esetek ismétlődése és gyakorisága, mely tenyész- ... nyek külföldi bíróival történő egyeztetés sem történik meg az. OT időpontjáig.

nyek azok, amikhez kapcsolódva próbá- ... olyan sporttárs van, akik vagy szétverték ... tettünk egy közel két órás sétát a kutyákkal a szomszédos fa-.

Az MNJK körung (tenyészszemle) szabályzata a „német juhászkutya” fajta tervszerű tenyészetésének követelményeit szolgálja és a körungozási eljárás összes ...

A kutya neve: Samu. Fajtája: német juhászkutya. Neme: kan. Kora: 10 hónapos. Színe: ordas. Egyedi azonosító száma: 939000010807276. 1.2 Eladó büntetőjogi ...

Hunnia-Rex Német Juhászkutya Egyesület (HNJE) mint a MEOE, FCI, WUSV tagja. Levelezési cím: Telefon: ... A kutya neve / Name des Hundes: Születési idő / WT:.

12 янв. 1995 г. ... Szombathely: Juhász Gy. u. 4. Nagykanizsa: Nagyrác u. 84. ... 9700 Szombathely, Vasvári Pál u. 61. ... HELYI SZERVEZET ÉS KUTYAISKOLA.

Oldalunk használatával beleegyezik abba, hogy cookie-kat használjunk a jobb oldali élmény érdekében.